HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Fertőzés kritika avagy CSI WHO

2011.10.16.

 

Címkék: fertőzés steve jobs három testőr 3d

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr543306585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.16. 14:39:57

na ide azt az Angyalos videót, de gyorsan. :D

Sonrisa 2011.10.16. 21:29:10

Steve Jobs életéről valóban ilyen aspektusból kellene filmet forgatni.

A 3 testőrről ez már nem tudom, hányadik bőr, és habár én bírom a könyvet, a kosztümös filmeket, a témát és korszakot, sőt, még a steampunk is bejön - ezért azért már kicsit túlzásnak érzem. Hagyjuk őket békén, keressünk más témát.

Avangers traileren át is siklottam a napokban, megyek is megnézni :)

Sonrisa 2011.10.16. 21:35:39

Meglestem a trailert, gyerekek, ez karcolni fog :D

szepi79 2011.10.16. 23:15:23

na jó, eddig ez volt a legfaszább műved, kérdés nélkül. már a bosszúszomjas húsevő sünhalnál kezdtem szakadni, de a legjobb rész az volt, amikor a spoileres résznél levettem a hangot, ahogy az javasolt volt. eddig fel sem tűnt, hogy a túljátszott mimikád milyen rengeteget ad az élményhez, na az most megvolt, vagy 3x néztem vissza. erős késztetést érzek, hogy az összes videódat végignézzem hang nélkül :)

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2011.10.17. 13:49:39

Király vagy. Szeretem a vlogot. A csajom utál. Egy irritáló debill kiscsopis atkának tart. És egy picit igaza is van. Egyre inkább elharapózik az apró bevágás-kiszólás (Gloorious, Jude Law néha király, gyakran alkalmazva gagyi. Nincs vita) De ettől még király vagy. Csak olvasd el mégegyszer, mert építő kritikának szántam. (Mint te a filmekről:)

Amúgy a főcímzene lehet hogy elénekli, hogy hollywood, de ettől még übergagyi így kiragadva ezt a 12 másodpercet. ( van-e jobb? lehet. Védjegyet lecserélni? Dexter se teszi 7 éve)

A nagy katasztrófás pontrendszerrel vitatkoznék, korábban is számtalanszor előjött, hogy a társadalom különböző rétegei apró és nagyemberek egészen az elnökig reagálnak az aktuális csapásra. Lásd Föggetlenség napja, ahol van katona és kis családja, az öreg veteránrepülős és az okos tudós kisfia, az elnük felesége, és így mint egy vidm kis csapat találkoznak és együtt legyőzik a gonosz ufókat. De előjön még a tegnapelőtt holnaputánban is, körkapcsolás jelleggel nézzük meg, kivel mi történik éppen. Meg twister meg... kb minden ilyen katasztrófeafilmben is, még például az özönvízes miafene amikor noé bárkákba menekül a himalájába az orosz milliomos+pereputty, a szegény kiskínai, meg minden fontos politikus, szintén körkapcsolás, ki hogy jut el oda, társadalom apraja és Nadja. (ha-ha)

Röviden: Még. De az fájt, hogy leautóspornóztad a fast5-ot. van benne csöcs? Most kevesebb. Van benne autó? Van. Fegyverek. Üldözés. (oké, a széfcibálás nagggyon gáz volt) de ez nem filmtörténeti mérföldő, ez csak másfél óra kikapcsolódás akart lenni. Annak jó volt. Mondanivaló nulla. De nem is akart.

A nép fia 2011.10.18. 14:45:43

Szombaton a moziban nagy dilemmában voltam, hogy a Fertőzést nézzem-e meg, vagy A három testőr 3D-t. Az utóbbi mellett döntöttem. Semmitmondó film, látványos, de ultrabéna. Inkább nézzétek meg Michael York-ot még 3x, jobban jártok vele.

Atkakukac1989 2011.10.19. 22:58:48

Teljes mértékben egyetértek a Fertőzésről elmondottakkal!

Ez a film bevisz egy akkora mélyütést az ember gyomra alá, hogy csak pislogunk utána! AZ utóbbi évek egyik legrealisztikusabb és legparáztatóbb filmje. Ha a valóságban elterjedne egy ilyen vírus, simán el tudnám képzelni, hogy ugyanígy történnének a dolgok!

Értékeltem azt is, hogy semmi hollywood-i cukormáz, vagy jó pofizás nincs! Persze ehhez kellett Soderbergh tökös rendezése, meg a jó sztori. Kellemes meglepetés mindenképp, és hiánypótló is egy kicsit, hiszen mostanság nem volt sok hasonló témájú mozi.
süti beállítások módosítása