HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Autópornó Moziminőségben

2013.05.25.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr795318117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2013.05.26. 08:41:44

Halálos iramban. Első részt láttam, onnantól nem érdekel az egész. Soha nem felejtem el ez volt az első mozifilm ami alatt kínosan éreztem magam a statiszták miatt. Érdemes megnézni az a jelenetet amikor valami péniszhasonlítgatás van, hogy kinek hosszabb, és ott "hergelődik" a tömeg.

mikimaster 2013.05.26. 10:05:39

Hello Gergő!
Pénteken láttalak a kettes metrón Batyi és Astoria között éppen telefonáltál (rajtam piros poló volt és hátizsák (fiú vok 17 éves))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.26. 13:24:51

Köszönöm!
Végre valaki ki meri mondani, hogy kifulladt a sorozat...

Gulandro 2013.05.26. 15:42:07

Hogyha néznél jót is, részemről a Féktelen harag (komolyan) és a Rohanás (nagyon komolyan) voltak az utóbbi évek legértékelhetőbb autós filmjei.

Jó kritika volt, de mg jobb ivós játék, minden alkalommal tömény ha felhangzik a 'pornó' kifejezés.

Így tovább.

Atkakukac1989 2013.05.26. 18:32:02

Én nem értettem az idegességedet Gergő, hogy miért akaszt ki a papírvékony sztori, meg a sablon karakterek és üzenet, főleg mikor elmondod, hogy ez csak ennyit tud.

Nem kell ebbe soha belegondolni többet, mint az aktuális vagy egyedi autómárkáknak egy hatalmas reklám, plusz egy agyatlan szórakozás.

Dosi 2013.05.26. 18:46:36

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy most végeztem azzal az animációs filmmel, de még a címe sem jut eszembe magyarul...valószínű nem véletlen. Még egy film, amely borzalmas lezárású. Küzdenek valamiért, a végén meg is szerzik, sikerül a dolog és ennyi. Utálom az ilyen filmeket...jól befelyezni nem lehet, kivéve, ha nem lenne jó a vége, de egy családi filmnél ezt az opciót nem is merik sűrűn bevállalni a forgatókönyvírók. :/ Kár...az egész filmben a magyar szinkron volt a legjobb, az nagyon tetszett. :) Nem mondom hogy nézzétek meg moziban, szerintem nem éri meg, de ha van egy ilyen "esős unatkozós minden jó filmet láttam és nincs mit néznem vasárnap délutánotok", akkor hajrá...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.26. 20:35:59

@Gulandro: ezel a két filmmel csupán ironikus szerettél volna lenni, ugye?!

mert mind a kettő autós volt az tuti, de, hogy filmek?!

Nyílméregbéka 2013.05.27. 23:23:05

Borzasztóan rossz film volt ez. Általában nem szoktam törődni az ilyen akció popcorn-mozinál(ponónál) a sztorival, sőt ha leköt a látvány, még a fizikai törvényeket sem kérem szigorúan számon a történéseken. De itt egyszerűen nem tudtam nemtörődni a nyilvánvaló baromságokkal amitől hemzseg a film. Nincs olyan tíz perc benne amiben ne lenne valami orbitális nagy ostobaság. Kár érte mert az előző rész már egész fogyasztható volt.

whattafaka 2013.05.28. 10:00:15

Én ezt a részt még nem láttam, úgyhogy nem mondok róla véleményt, de nekem ez a sorozat, már a második résztől nem tetszett. Az első még fantasztikus volt, eredeti, látványos, és hihetetlenül jó zenék voltak benne. A pörgős akciók nem voltak erőltetettek. De hogy erről még 5 rókabőrt lehúzni, az nem semmi. A második rész, csak azért kellett, mert az első sikeres volt, mindegy mi lesz, csak csináljuk meg alapon. A harmadik részből mindkét főszereplőt kihagyták, és ezzel még mindig nem sikerült elásni a sorozatot. A negyedik rész olyan semmitmondó volt hogy fogalmam sincs már miről szólt. Az ötödik rész páncélszekrényhuzogatós autós üldözése meg végképp kiakasztott. És ezek után hogy a vélemények kb 80%-a csak lehúzás, amit olvasok másoktól, még mindig elkészül egy hatodik rész, és tarol az amerikai mozipénztáraknál. Mert úgy láttam pár napja, hogy első helyen van az aktuális bevételi listán. Szóval nyilván van egy nagyobb réteg, akit ez a film még mindig kielégít.

whattafaka 2013.05.28. 10:03:19

Ja, és már tervezik a hetedik részt az imdb szerint

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2013.05.28. 13:13:07

@whattafaka:
A múltkor beugrottam A3-ast nyomtatni egy netkávézóba.
Bejött két kigyúrt kopasz állat, kint dübörgött a zene a lesötétitett bömösből.

Majdnem megverték az alkalmazottat, mert nem töltődött le nekik még torrentről a film amit kértek.
Azt mondták egy óra múlva visszajönnek, és ajánlják, hogy le legyen töltve, és ki legyen irva DVD-re.
Azt nem fogják a pont agyukkal, hogy a torrent sebességét nem lehet befolyásolni, és sok esetben csk kb lehet megbecsülni.

Hogy miért irom le mindezt?
Az egyik film az Expendables II volt, a másik a Halálos Iramban 5.

Na ezeknek készülhet 50 rész is még...

geekthink 2013.05.28. 13:52:33

Valaki segítsen ki: mit kell megnéznem, hogy a konnektoros utalást értsem? Köszi...

Hogy ne csak egy bamba kérdéssel hagyjak itt nyomot: a kritikák egyre profibbak és szórakoztatóbbak, hajrá.

mesillat 2013.05.30. 11:40:04

Gergő! Nem rád vall, de szerintem most a "nők a biztonságot keresik" szöveged elég szexista volt, és nőként kikérem magamnak. Ezt a férfiak találták ki, hogy a saját életüket és másokét megnehezítsék. Én nem láttam a filmet, de az elmondásod alapján egészen vérlázító lehet, rengeteg frusztrációt okoz a férfiaknak, hogy mindenáron "badass"-nek kell lenniük, mint a film szereplői, és ennek aztán a nők isszák meg a levét! (családon belüli erőszak, nemi erőszak...)Persze ez mind nem az egyetemista úri közönséget érinti elsősorban, mint tudjuk.
süti beállítások módosítása