HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



MoziPlusz és egyéb jófejségek.

2011.10.22.

 Lassan de biztosan fejlődik az oldal, és a szerkesztőség is kezdi kinőni magát egy egész pofás kis szakmai hadsereggé. (Its over 500!) Nemsokára elkészül az új intro, és a honlap is drasztikus stílusváltáson fog átesni, ha minden igaz. (Márpedig a jelen filozófiai álláspontok szerint a realitásunk létező elemeinek nagy része igaz.) Barátok és random ismerősök egyaránt segítik a blog szárba szökkenését, amiért nem győzök hálálkodni. Álljon hát itt e poszt egy újabb kísérletként. 

Köszönöm mindenkinek a rettenetes posztolást lájkolást és egyébb aktív vagy passzív szupportálást, különösképpen a MoziPlussz szerkesztőségének, akik még egy külön kis logóval is megfejelték videóimat, melyeket oldalukra kiraknak. Klikk a névre, sok híremet tőlük szerzem, jó fej emberek, megérdemlik a cyber pacsit. 

Mivel a videók gyártása mellett igen kevés időm marad bármifajta marketingre, leginkább a facebook és egyéb posztokkal terjed mindenre elszállt közösségünk, így jár egy hi5 néktek is, timindnéktek, hogy kiteszitek barátaitokat a verbális őrjöngésemnek :) 

Hogy jó hír nélkül se maradjatok, egy új extravaganza veszi kezdetét novembertől, a témájáról értesülhettek az új videó végén. Várom az örömittas / elkeseredett / önmagából és másokból kikelt reakciókat :)

 

Cheers

 

G.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr553322900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.23. 08:15:22

lassan de biztosan fejlődik?!?!

Nem lehet a tetejére se meg a posztokra se kattintani még mindig.

Logicka 2011.10.23. 13:00:42

@doggfather:
Hogy te milyen eszeveszett negatív vagy folyamatosan! Offline készül a honlap, mivel teljesen új lesz. Mkkay? Mkay! :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.24. 10:26:22

@Logicka: nem vagyok, csak próbálok segíteni, ne tegyem??
:D

A nép fia 2011.10.24. 17:38:58

@doggfather: Többször felajánlottam neki a segítségem, de úgy látszik, ő ilyen magányos farkas...
süti beállítások módosítása