HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Hollywood Hírügynökség: Második szezon

2011.08.09.

Kis keziket csókolom

 

Visszatértem a rideg Spanyol fennsíkokról, és rettenetes szakállamat pödörvén még az Ozora fesztivált is a nyakamba vettem. Mindez azért érdekes, mert e közel egy hónapos sátorbanlakós aligevős nomádélet után teljesen leszanálva bámulom a falakat jelen pillanatban, s csak arra tudok gondolni, hogy, s miként eszközöljem a dicsőséges második szezon észveszejtő nyitó ünnepélyét. Már meg is van az ötlet, gőzerővel dolgozom rajta (persze csak ülve, nem vagyok hajlandó újra lábra állni egy hétig legalább) deviszont (vagydevagyviszont) addig IS:

 

Valaki benevezett a goldenblog versenybe, ami gyakorlatilag egy tiniújság féle "kinek van a legcukibb kutyulija a világon" szavazás szofisztikált felépítésével bíró rangadó a blogvilágban. Ezt először is meg szeretném köszönni, bárki is volt az. Nem voltam itthon, nem tudtam a versenyről, de nagyon jó, hogy mindenfajta nyerési esély ellenére is versenyben vagyunk, ettől is nő a népesség. Bárki is vagy, király vagy, fogadd szeretetteljes virtuális ötösömet. A lenti linken lehet a blogra szavazni, nem várok győzelmet, hiszen nagyon friss a blog, de már a jelenlét is megmelengeti a kicsiszívem, miközben pakolom össze a visszatérési akciót.

 

 

Luv all ya faces

See ya soon

 

Greg 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr243136415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pozse 2011.08.09. 12:22:58

Izé, nem tudok szavazni, mert nincs Facebookom. Miért nem lehetett házon belül megoldani? Na mind1.
Üdv itthon, és bambaság ellen egy sört ajánlok!

Alfaboy 2011.08.10. 11:29:29

Üdv a fedélzeten újra. Egy szavazat már biztos van!

A nép fia 2011.08.10. 17:06:29

Nem tudok shavazni. De lélekben Veled vagyok!

szepi79 2011.08.10. 23:17:30

@Pozse: milyen házon belül? a goldenblog nem a bloghu szervezése alá tartozik. ergo nincs olyan, hogy házon belül.

más: nemtom, a HH miért nem a kult-szórakozás témakörben lett jelölve a többi filmessorozatos blogok mellé. szal akárki is jelölt, kicsit elszúrta. namajd jövőre.

Pozse 2011.08.11. 08:39:53

@szepi79 - Harciteknős idomár:
Énbocs. Úgy látszik már hinni sem tudok rendesen.

manditym 2011.08.17. 21:25:56

jajj, aranyapám! Üdvözöllek!
süti beállítások módosítása