HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Thor, Immortals és a várvavárt Halálos iramban 5

2011.05.13.

 Jónapot kívánok, HölgyekUrak, ez itt a Hollywodd Hírügynökség

 

Visszatértünk. Nem is akárhogy. Hosszas hallgatásunkat egy Hollywood Hírügynökség videoblog premierrel szakítjuk meg. Filmművészetis tanulmányaim setét verméből hullaként előmászva felcsimpaszkodom az internetes úttörés vadul zakatoló vonatára, és magyar nyelvű minőségi(nek látszani akaró) videóanyaggal ostromlom meg az internetes közösség ingerküszöbét. Sikerül? Nem érdekel. Kiabálni akarok pár percig a kamerába, és istenuccse beváltom álmom. 

 

 

Címkék: thor halálos iramban immortals

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr402900243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsírzselé 2011.05.22. 22:42:38

aranyos,
elsőre ripacs kicsit, de az idővel lekopik, már ha marad elég szufla.
megnéztem mindet.
csinájjaad.
soxikert

Veder1 2011.05.23. 00:48:58

A Thor szerintem bődületesen unalmas volt, de ez én vagyok.

A ripacskodás meg nem baj, ha következetesen csinálod, akkor már trendteremtő egyéni stílus :D

Cateran 2011.05.23. 01:18:39

A Thor ugyan hihetetlenul unalmas, de jo lenne, ha legalabb alapveto fogalmai lennek a kritikusnak a, a kepregenyekrol b, a skandinav mondakorrol, mert lathatoan meg tavolrol sem ugatja egyiket sem....

Cateran 2011.05.23. 01:22:07

A Halalos Iramban 5-nel meg nagyobbat nem is tevedhetett volna...Veletlenul tevedtem ide, de mulatsagos volt latni:) (es hallani -foleg az "elhozzuk nektek a szemetet"- milyen ironikus es igaz...valoban szemetnek tunik amit csinalnak...)

A nép fia 2011.05.23. 08:27:55

Azt hiszem, a stíluson van még mit csiszolni. Nem rossz, nem rossz, néha egész vicces, de olykor átesik a ripacskodás oldalára. Ennyire nem kell túljátszani. Jó lesz ez - idővel.

Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában a Marvel Univerzummal, de javaslom, azért tényleg olvass utána. Másrészt megemlíthetted volna a PG-13-as besorolást: hát EZÉRT nem lövik szitává a katonai bázisra betörő Thort.

Továbbá azt sem ártott volna mondani, hogy ki rendezte a filmet, mert nem elhanyagolható. Más emberek véleményének kritizálása helyett több tényanyagot is szólhatnál, mert így úgy tűnik, mintha nem is láttad volna a filmet.

Na, idővel kiforr a stílusod, nem lesz ez rossz. A hadonászásból kevesebbet, mert néha már eléggé idegesítő. Látszik, hogy zavarban vagy a kamera előtt. Talán próbálj kicsit visszafogottabb lenni, és hadarni sem kell ennyire. Hidd el, a poénok akkor jobban átjönnek. Nem kell energizer-nyuszit játszani. A mimika vicces, de túl sok ez is. Nem hiába mondják: a kevesebb néha több. Nem kell Jim Carrey-nek lenned.

A végén, amikor okosságokat mondasz... nos, olyan, mintha egy vizsgán felelnél. A hadarás miatt pedig tényleg az az érzésünk, mintha a leckét mondanád fel. Ha lassabban beszélnél, kicsit talán "megfontoltabban", akkor hitelesebb volna. Így viszont súlytalan.

A vulgáris szavak (tudom, nincs sok) használata viszont nem menő. Hidd el, a változatosabb kifejezésmód sokkal érdekesebb. Ha megfigyeled a legjobb stand-up komikusokat, akkor láthatod: a profik nem káromkodnak.

Technikailag nem rossz a videód, és csak szőrszál-hasogatásként mondom: mi lenne, ha a traileket nem csak bepakolnád, hanem a mondandódhoz megfelelően vágnád meg? Az már kicsit pro... :-)

A filmekről:
A Thor jó volt, kifejezetten jó. Simán elbír egy folytatást. Ez az Eagle, vagy mi, borzalom. A traierét láttam csak, de azt hiszem, ez is bőven sok. A Halálos iramban 5 pedig... Még gombócból is sok ennyi. Ráadásul azt pedzegetik, hogy lesz még hatodik rész is. Atyám!

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2011.05.29. 19:33:38

Kocsik, csöcsök, nulla történet. :D

Zseniális. csak el ne kurvulj idővel... talán te nem fogsz.

gabeyramone 2011.06.05. 21:55:36

nem rossz! én egyáltalán nem tartom ripacsnak, királyak a vágások. viszont a halálos iramos dologgal nem értek egyet. mert OK, hogy az ember szórakozni akar, és azért megy moziba. de akkor mivel magyarázod a pád adrienn és a mundzuczó féle borzalmakat, amikbe magyarországon tömik a pénzt, és 2-3 önjelölt kritikuson kívül a kutya se nézi meg? és mégis évente egy csomó kijön az ilyenekből! meg szerintem azért vannak csillogó autók meg csöcsök, mert ezeket jó nézni, persze hogy tömegízlést elégít ki..mert ki is ne szeretné ezeket? ha meg az autókért valaki nem is rajong, akkor még mindig ott vannak a csöcsök!!

szóval szerintem nem baj hogy gyártják ezeket a popcornmozikat, mert emelett csinálnak rengeteg komolyabb filmet is. (ja és amerikában most nem hiszem hogy olyan szar lenne az élet hogy az embereknek halálos iramban-nal kellene feljavítani a kedélyét)

na mindegy, mindesetre nem volt rossz!

Rene96 2012.12.14. 00:18:06

Hát számomra innentől te lettél a filmek sűrűjéből kivezető Fehér Gandalf.XD Végre nem csak egy 2-3 trailer van arra,hogy eldöntsem rááldozom-e egy filmre ami érdekel szerény kollégiumi költségvetésem javarészt felét vagy az internet hajóárbocain ugrálva töltöm le orvul innen-onnan őket :D Tényleg köszönöm a támpontokat és szerintem az egész videó sorozat nagyon ott van :D Csak így tovább! :D
süti beállítások módosítása