HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Post - Oscar Blues

2010.03.11.

Hát nem lesz könnyű kiverni a fejünkből a 2010-es Oscar díj átadás okozta művészetfilozófiai traumát. A Hurt locker és az Avatar egekig magasztalásának, és a többi, szintúgy ha nem jobban zseniális alkotás teljes figyelmen kívül hagyásának ténye komoly változások előszele, ami a kortárs populáris filmesztétikai paradigmát illeti. Miközben az okosok azon agyalnak, hogy lehet 3D-be erőltetni az új Woody Allen filmet (Annie Hall 2 – Az űrmacskák bosszúja) , addíg én elvonom a figyelmeteket a szomorú jövőről ezzel a két csillogó videóval. úúúúú….nééééééézd….

Az első egy készülő film, ami igyekszik visszaállítani a vámpírok tönkretett hírnevét:

 

 

Ez egy reklámfilm a könyvek. Ebből a könyvből film lesz. Tim Burton és Timur Bekmambetov lesznek a producerek. Igen. igen igen.

A könyv írójának (Seth Grahame-Smith) másik könyve, a Büszkeség és balítélet és zombik (halál komolyan) már pre - produkcióban van, a rendezői ÉS produceri székben is Natalie Portman tökéletes hátsója meredezik. Mik vannak.

 

 

A másik pedig egy videó, amit találtam neten. Elsőre egyszerű viccnek tűnik, de többször megnéztem, és kifejezetten profi összeállítás. Egy szakmai véleménnyel egybefüggő felsorolása a filmtörténelem legjobb (leghatásosabb, legfontosabb, stb) idézeteinek. (fontos megjegyezni, hogy felsorolás, nem ranglista.)

 

Én 70-et tudtam azonosítani. Akinek sikerül mind a 100, az szóljon, mert írhatja helyettem a blogot, amíg bepótolom.

Címkék: oscar idézetek abraham lincoln

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr531831242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása