HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Első lépések a világuralom felé...

2010.02.11.

Voila, a kezdetek kezdete, a négy animáció, melyet kínnal keservvel ollózgattam össze a photoshop és a paint áldásos segítségével. Jó szórakozást.

 

 

 

 

 

 

Míg az első még kissé darabos és összeszedetlen, a végefele már látszik a gyakorlat. Sajnálom, hogy négy rész után vége is szakadt a sorozatnak, de egy istennek nem vesz rá senki, hogy megint heteket töltsek el színárnyalatokkal pepecselve a paintben. Komolyan, a vége felé színes tintákkal álmodtam. Köszönjük ebből elég volt.

Node ezzel semmi sincs veszve, a továbbiakban folytatódik a sorozat. Ugyan írott formában, de többé kevésbé hasonló stílusban. Hogy melyik filmről esik majd szó azt majd én jól eldöntöm, ahogy esik úgy puffan. Hogy tovább ne fecsegjek feleslegesen, fel fel huszárok, acsatára.

Címkék: film retró 9 nine blue man group district 9 zombieland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr691749917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása