HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Milyen a való világosokkal mozizni - A fekete ruhás nő és Harry Potter kalandjai

2012.04.01.

Volt szerencsém eddig elkerülni a Való Világ című fergeteges médiacsodát, de most leült mellém a moziban, és nem volt irgalom. VV Christoffel és VV Veronika olyan pokoli mozinéző társaknak bizonyultak, hogy mai kritikánk enyhe agyvérzéssel és remegő kézzel íródott. Az viszont így is biztos, hogy a Fekete ruhás hölgy rendkívül érdekes és a maga retró módján egyedülálló horrorfilm. Rengeteg problémával. 

Ez azonban nem mondható el a Titánok haragja történetéről, mely se nem kreatív, se nem érdekes, de nem is nagyon problémás. Kis dolgok nagy dolgokat ölnek, Liam Neeson pedig továbbra is rendkívül komoly fellépéssel tanácstalan a miatt, hogy miért is van ő ebben a filmszériában úgy egyáltalán. Földközeli alacsonyságú mérce megugorva. 

Van azonban egy érdekes trailerünk is ezen a héten, mely új köntösbe öltözteti gyerekkori csodás lényeit. Vasköntösbe. Fogtündér légi hadosztály, tetovált mikulás dupla szabjával, és egy húsvéti nyúl aki a tojásaiba kakaókrém helyett napalmot tölt. Nem pont tv maci kategóriájú mese ez a Rise of the guardians, de pont ezért lettem állati kíváncsi rá. 

Végül pedig álljon itt egy köszönet, a Hírügynökség a minap elérte az 5000 feliratkozót, (anyám borogass) és ez mérföldkő elérése ünneplést kíván! De még hogy. 

Címkék: michael bay rise of the guardians titánok haragja

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1004353447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaperDramaQueen · http://reisuto.tumblr.com 2012.04.01. 14:05:21

Lazán megérdemelsz még ötezret is ^^

Thresher 2012.04.01. 16:09:48

Az a baj, hogy a srácra még tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy ő Potter...ráadásul ez az egész ódon, lepukkant környezet is erősen hajaz a HP világára, ami még rá is tesz egy lapáttal.

Neki valamilyen modern vígjátékban, vagy durván véres/káromkodós akciófilmben kellett volna szerepelnie most, jó sok mugli fegyverrel... mint tette ezt anno Ron a Wild Target-tel.

Emma Watson meg ne erőltesse meg magát, menjen a Brazzer-hez! :D

Halloween 13 2012.04.01. 16:40:51

Nekem tökéletesen sikerült a film felére elvonatkoztatnom Pottertől, és már fel sem tűnt, hogy valaha ő volt a varázslótanonc. Illett hozzá ez a szerep, a film meg az útóbbi idők legjobb horrorja. Nincs még egy ilyen mostanság ami félelmetes, hátborzongató, jó hangulatú és a sztorija és érdekes. (A kör, 10 ével ezelőtt) Remélem nem újabb 10 év egy jó horror. A Rise of the Guardians nekem is felkeltette az érdeklődésemet, kíváncsi leszek rá. A videód tökéletes, csak így tovább!

zebalu · http://www.balulap.hu 2012.04.02. 10:53:13

Nem tudom, linkelték-e már, ismered-e, de ez kell ide: moviesascode.net/action/every-michael-bay-movie-ever/
Amúgy nagyszerű ötlet volt ez a folytatásos videó.

Dreamer Artist 2012.04.02. 14:41:18

Gratulálok az 5000-hez :)

Ez a videó is nagyon jó lett, sajnos A fekete ruhás nő-t még nem sikerült megnéznem, de ezek után lehet, hogy elmegyek.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.04.02. 15:29:37

Én is gratulálok az 5000-hez! Kb 3/4-ed éve figyelem a Hírügynökséget minden héten, és legtöbbször nagyon tetszett, amit láttam. Grat!

A VV-s nézőtársak miatt meg részvétem. :(

Leita 2012.04.02. 16:11:39

Aki ide betér, az garantáltan jól szórakozik, még akkor is, ha baromi rossz napja van. Persze, az intelligens humor és poénok kavalkádja mellett gondolatokat is kapunk...hiperaktívan, hadarva, gergősen, általánosság nélkül. :)
Igen, Gergely bácsi, nem ülök többé görnyedten, ígérem....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.02. 16:21:38

első poszt óta vagyok, és egyre jobb lesz a blog.
vannak hibái, de fejlődik.

Khal 2012.04.02. 19:38:05

És tényleg görnyedten ültem!! Kössz a figyelmeztetést. :) Grat az 5000-hez.

matthorv 2012.04.02. 23:28:41

könyv adoptálás szempontjából én csak a rémségek cirkuszát tudom elő kapni, amit kb 10éves koromban indítottam és hát nem is említem milyen elkorcsosult törzsfejlődés volt az, amin a főszereplő és pártfogója végigment. szóval inkább maradok a képregényeknél amivel megint vakvágányt érek a superman, spawn, batman és transformers favorizálásommal. sajnos egyik sem termett filmvászonra ha mégis akkor meg olyan arc irányította a dolgot, amitől vagy felháborodsz vagy az agy kikapcsol és amíg tápanyaghoz nem jut(gondolok itt érzelmi sokkra vagy értelmes dialógusra). speciel én a gyerekkorom szerelmeit továbbra is megnézem hiába volt ugyan olyan bugyuta a régi denevérember mint a mai hősök(nem említem a kellemes csalódást és majdnem szerelmem Dark Knigth-t). ilyen dolog ez.
a videók élvezhetők magam fajta nem épp bloggermaggot-nek is. szívesen megvívnék egy verbális mortal kombat-t pár kedvencedről. szép munka és grt az 5000hez ez már majdnem egy 7dl Jack Daniels :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.03. 10:54:40

van egyébként nem egy olyan film ami jobb, mint a könyv.

Detail 2012.04.05. 00:47:40

Hahó! A Titánok haragját ma néztem meg "3D"-ben a moziban. Gondolkodtam a Fekete ruhás nőn is, de végül nem döntöttem mellette. A Titánok haragja: a látványra nem lehetett panasz, nagyon sok szép total kép van benne, gyönyörű helyszíneken. Néha a rángatós-camera shake+közeli miatt, megszédül az ember. :) Az ellenségek pedig (ahogy a kritikában is elhangzott) bas*ott nagyok. Pont ezért illeti meg a dicséret a CGI-t elkészítő csapatot. A 3D mivel utólag lett konvertálva gyakorlatilag semmit nem ér. A rendező nem akart lemondani a 3D-ről, a stúdiónak meg sikerült meggyőznie, hogy ma már olyan szintre jutott az utólagos konvertálás, hogy "csiribí-csiribá jaj de jó lesz." Hát abszolute nem lett az sajnos. :S

Dosi 2012.04.07. 21:52:59

Komolyan kezdek félni tőled Gergő. Nem ülök többet görnyedten. Gratulálok az 5000-hez, csak így tovább. Lassan ezért pénzt is kérhetnél. <- csak poén! Minden esetre jól csinálod és köszi! ;)
süti beállítások módosítása