HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



MACHETE!!! (új előzetes)

2010.05.05.

Távirati stílusban, mert a szakdogám leadásának elátkozott dátuma szégyenteljesen közeleg és még meg kell győznöm egy rakás ismeretlen arcot az egyetemi bürokrácia túloldalán, hogy tudom, miről beszélek, amikor beszélek.

Kijött az új Machete előzetes. Aki nem tudja mi az, az másszon vissza a kő alá, ahonnan előbújt ezt a posztot elolvasni, nincs itt semmi látnivaló. Najó Tarantino és Rodriguez szerelmi párosa által megalkotottt Grindhouse filmek a régi idők Amerikájának autósmozi hangulatát voltak hivatottak bemutatni, és e eszmét követvén a filmek előtt bugyuta trailereket vetítettek, nemlétező filmekről. Az egyik trailer viszont olyan veszett jól sikeredett, hogy a rajongók követelték a tényleges leforgatását. Ez volt a Machete trailer.

Rodriguez tüsténkedett is, és leforgatta a filmet, így még egy grindhouse mozinak nézünk elibé. NODE MILYEN SZEREPOSZTÁSSAL!!!!!

 

Úristen.

Akit érdekel, azért üzen Arizonának, mert nemrégiben képesek voltak átengedni egy törvényt, mely szerint a rendőrök igazoltathatnak (i.e. zaklathatnak, letartóztathatnak, stb.) bárkit, akiről azt feltételezik, hogy illegális bevándorló. Személy szerint én remélem hogy Machete a film végén rituálisan felakasztja Arizonát egy almafára, de mindenki döntse el magának. Mindenestre ez kegyetlen jó lesz.

U.I.: Lindsey Lohan színészi talentumától ments meg minket urunk.

 

Ezen el kell gondolkodni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A filmről további híreket itten találhatsz

 

 

Címkék: jessica alba lindsay lohan danny trejo machete

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr381977569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása