HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



A Szépség és a LÓ!!!

2014.02.18.

 

Címkék:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr575821343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2014.02.19. 17:02:56

Hogy írták ezt meg? Baromi jól, apám, baromi jól. Teljesen kizárt, hogy befáradjak a moziba, hogy a filmipar porig alázza ezt a könyvélményemet is. De így, Hírügynökségen keresztül, jól esett hallani a filmről.

Álsakál · http://www.teamtuning.hu 2014.02.19. 21:31:31

Még kamasz koromban olvastam a könyvet, többször is, mert úgy el tudott varázsolni, ahogy csak az igazi klasszikusok. Aki még nem látta a filmet, annak tiszta szívemből ajánlom elolvasásra. Aki meg már látta, az egy ideig fogyasszon nagyobb mennyiségű alkoholt. A lényeg, hogy a könyvet a mai napig imádom, de amikor meghallottam, hogy film készül belőle, arra gondoltam, ezt nem azért csinálják, mert érdemes, hanem azért, hogy bebizonyítsák: meg lehet filmesíteni. Ezek szerint tévedtek.

Darksaber 2014.02.20. 06:54:53

Lehet, ha nem követed az elved, kimaradtál volna ebből a fantasztikus szórakozásból, de egy olyan filmről kritikát készíteni, ami az abszurditás csimborasszója, és elmondásod szerint még a vak is látja, hogy irdatlan fa...ág... Örülök (nem irónia), ha jól érezted magad a filmen, de talán most mégis visszanyúlhattál volna egy régebbi alkotáshoz.
süti beállítások módosítása