HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Puzsér Vs Szirmai - Top 10 leggyűlöletesebb filmműfaj #3

2013.07.29.

Címkék: Puzsér Élő

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr585432620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whattafaka 2013.07.30. 08:50:18

Adama Sandlernek volt olyan 30-33 filmje kb. Ő olyan, hogy egyszer láttam egy filmjét, ami tetszett nekünk anno a tesómmal, (a vizesnyolcas) és azóta mindig jön egy filmje, amire azt mondja néhány ember, hogy ez most tényleg nem volt rossz, és akkora hype van a filmjei körül, hogy végül rászánom magam, és megnézem, és a legtöbbször csak sírok a végén, hogy minek néztem meg még egyet. De nem csak szar filmjei voltak. Az üres várost említették a videóban, hogy egy értékelt film. De a kótyagos szerelmet is meg lehetett volna említeni, ami szintén nem a szokásos rom.kom. Sandler játszik benne, és nem is rosszul. Vannak mélységei a szerepnek, az alakításnak, egy érdekes film, és tényleg nem rossz.
Továbbá a Segítség karácsony, A happy a flúgos golfos, a Golyóálló, a Vizes nyolcas és a Csontdaráló mind olyan vígjátékok, hogyha az ember a helyén tudja kezelni, akkor 1-2 alkalomra kellemes kikapcsolódás lehet.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.30. 09:43:48

hínnye, most egyszerre kikerült ilyen sok vid???
süti beállítások módosítása