HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



HH goes to Goldenblog

2012.08.20.

Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey. 


Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal ugyan elcsalták előlünk a győzelmet, de idén már mi ... puccsolunk. (Van ilyen? ... PERSZEHOGYVAN!!!!) Szóval ha van időtök, és egy ilyen facebook - konform egyklikkes szavazat belefér, azt nagyon megköszönöm....Mondjuk valami kis meglepivel holnap!

Címkék: goldenblog

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr474722211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

James86 2012.08.21. 00:25:35

mage.hu-ról idézve, anno nekem válaszolta a blog írója:
[...]
Tudod, Jerry, ha a Goldenblogon indulsz, két dolog történhet, ami szörnyen kínos: 1: nyersz, 2: nem nyersz.

Olyan ez, mint egészséges emberként indulni a paraolimpián, és lemaradni úszásban, mert a félkarú éjjel-nappal edzett, brutálisan elszánt és doppingolt.

Ha meg nyersz, milyen érzés már, hogy leverted a tolószékeseket.
[...]
Hát, ilyen ez a goldebblog.

bucbuc 2012.08.21. 01:18:01

gazdagsrácnak kell valami hobbi, na, ne csesztesd már.

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2012.08.21. 12:28:06

Egészen picit fura ez a sok szavazat, dehát ez van. A sok rajongó... Tudjuk hogy van ez!
Egy éjszaka alatt megdupláztad az összes ott lévő szavazatot. Máskor óvatosabban azzal a puccsal...

Logicka 2012.08.21. 13:49:11

@Firpo hadnagy: Nem látom ebben a problémát

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2012.08.21. 14:00:18

@Logicka: Nincs is semmi probléma. Csak fura. Mint a 10ezer lájk egy év alatt. :)

Líder Máximo 2012.08.21. 16:46:26

@Firpo hadnagy: Megmondom őszintén erről a blogról még soha nem hallottam, furcsállom a 40 százalékos arányt, amivel tegnap hirtelen átvették a vezetést a 8,6 százalékon álló hogyvolt blogtól.

Nyilván nem tisztességes eszközökkel történt mindez, remélem, hogy a Goldenblog rendezőinek is feltűnik majd ez a fejlemény és diszkvalifikálják ezt a blogot.

Sokunk kedvence, a hogyvolt.blog, nem kevés munka is van benne, szar érzés lenne, ha egy ilyen fospisztoly blog, mint ez a HH, elcsalná az eredményt.

James86 2012.08.21. 18:18:01

@Líder Máximo: érdekes, én a hogyvoltról nem hallottam még eddig. De tudod mit? Ha másra nem is, erre jó a Goldenblog. Többé-kevéssbé ismert blogokat ismer meg a nagyérdemű.
Nyilván tisztességes eszközökkel történt a dolog, mivel itt most azzal vádolsz egy indulót, hogy a goldenblog szerverét feltörte, és módosította a szavazatokat.
Ember! Egy _babakék_ blogról van szó. Szerinted, ha ilyesmihez értene a site vezetője, akkor így nézne ki?
Nyilván megkeseredett törzsmagyarként nem tudod elfogadni azt, ha valami/valaki jobb nálad, emiatt rögtön csalást kell minden felé kiabálni.
Szirmai úr vlogja (nem ütöttem félre) azért ilyen népszerű, mivel nem csak itt vezeti, hanem a youtube-on is, epizódjaihoz nevét, arcát adja, a filmkritikáit humorral adja elő, élettel tölti meg, saját véleményt társít, eszmékkel, ideákkal kapcsolja össze a vásznon látottakat.
Ez az egész sok embernek tetszik, videói filmtrailerek között szerepelnek, ergo a filmekre kíváncsi emberekhez kapásból eljut. Onnan már csak egy ugrás a virtuális játszótér, a facebook, a twitter, és láss csodát, rekordsebességgel tör előre.
Továbbá: A számok százalékokban szerpelnek, nem pedig darabszámban. Az összes szavazó oszlik meg a futó blogok között. Vagyis ha az összes szavazó csak 1000; mivel ennyi emberhez jut el; nyilván ennek a - most mondok egy számot - 45%-a _csak_ 450 ember. Ez nem a teljes magyar internetfelhasználók összessége, csak akikhez eljutott a Goldenblog "üzenete".

Remélem a válaszaim kielégítőek, amennyiben pedig még mindig fájlalod, hogy sorazatmegemlékezős kedvenc site-od ilyen csekély szinten áll... hát csinálj reklámot neki, kampányolj.

U.i.: Nem, nem ismerem Szirmait, ő sem engem, nem az ő védelmében szólaltam fel, csupán a józan ész és tiszta logika szikráit próbáltam csiholni a hőbörgés ellen.

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2012.08.21. 20:27:05

@James86: Örülök hogy másnak is feltűnt! :) Mi a krumplis_halat csináljuk, éjjel s nappal. Vért verítéket teszünk bele, szeretjük, rajongunk érte. AMatőr módszerekkel, béna címlappal, de a miénk. Mint ahogy a hogy_voltosok is, látszik rajta, még akkor is ha az indexes címlap sokat lendít a népszerűségükön.
Ez a blog az ismeretlenség homályából tűnt elő..., s hirtelen a szavazatok 47 százalékát szerezte meg, ami elég torz arány. De ez van, nyilván csak fanyalgunk itt, mert máshol nem tudunk. :)

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2012.08.21. 20:28:39

@Líder Máximo: Örülök, hogy nem csak nekünk tűnt fel! Mi tőletek féltünk nagyon, de úgy látszik van itt más... :)

James86 2012.08.21. 21:55:50

@Firpo hadnagy: Mondanám, hogy csatlakozzatok a szerkesztőséghez és meg fogtok érteni mindent, de úgy vélem hasztalan dolog lenne ilyesmire kérni. Mindenkinek a saját gyereke a legszebb ugye.
Mégegyszer hangsúlyozom: ez a blog csak a "jéghegyünk" csúcsa. Facebook, twitter, youtube, google+; higyjétek el tényleg sokan vagyunk, de a blog csak egy aspektusa. A szerkesztőség teljes ereje tolja a blog szekerét, azért lendültünk be ennyire.

speedle 2012.08.21. 22:25:54

mi ez már h ide jönnek rinyálni más blogszerkesztők??? meg bundáról beszélnek....????

én személy szerint legalább 30 emberrel ismertettem meg a vlogot és ebből kb 20 rendszeresen követi is az eseményeit. és célom még több emberrel megismertetni!

nem kell kommentálni, h így megy úgy, meg vért izzadva csináljuk, meg éjjel-nappal. és?? most tényleg... ÉS?? vmit akkor sem csináltok jól, ha nem érkezik rátok annyi szavazat, mint amit ti elvártok. ez miért lenne a szerkesztőség hibája?
ezekkel a kijelentésekkel nem egy, hanem több száz ember érzéseit sértitek meg és örülnék, ha az illetékesek inkább EZT JELENTENÉK A GOLDENBLOG SZERVEZŐINEK!

ISándor · http://szolonaplo.blog.hu/ 2012.08.21. 22:57:01

Ne picsogjunk mán annyit kérem. Ha nem megy a szekér más blogokon, tanulni kell, nem szégyen az.
Vagy koppintani, de mondjuk azé az azé szégyen.
:-)

Más:
Könyörgöm valaki árulja már el nekem, hogy mi a szösz az a TURBÉK, vagy adjon linket mert itt a blog keresője nem dobott ki semmit erre.

Bocs a tudatlanságomért de viszonylag új vagyok még erre.

speedle 2012.08.22. 06:54:37

Nézd meg a bakis videót :D

szabóZ · http://comment.blog.hu 2012.08.24. 14:23:14

Szerintem meg konkrétan facebookon kamu emberekkel szavazol, meg béna inkcserélő közösségeket használsz. A blog látogatottsága alapján ez egy csalás, és a Google+ paget sem arról szól, hogy millió vannak itt. De a te dolgod.

Komraak 2012.08.24. 15:10:13

Ne haragudjatok de szerintem szó sincs csalásról illetve ebben nincs semmi lehetetlen. Ha valaki megnézi youtube-on a hollywoodnewagency csatornát láthatja, hogy a videók többsége 20000-es nézettség felett van és mint tudjuk a youtube nézettség számlálóját nem olyan egyszerű átverni. Magyarul piszok sokan követik a vlogot.
És hogy miért olyan magas a HH szavazata? Egyszerű a válasz! Van egy stabil követő bázisa, akik jelentős hányada a fiatal korosztályba tartozik, akiket FB-on keresztül könnyen lehet értesíteni egy ilyen szavazásról. Illetve az sem elhanyagolható tény, hogy a Goldenblogon Facebook acounttal is lehet szavazni és mint ismeretes itt is a fiatalabb korosztály van előnyben. Az idősebb generáció nem fog azzal vesződni, hogy csak azért regisztrálja magát, mert szavazni akar a kedvenc blogjára. Nézze meg mindenki, hogy a különböző kategóriákban kik vezetnek!
Tékasztorik. Facebookon kiposztolta, hogy lehet szavazni.
Hírcsárda. Facebookon kiposztolta, hogy lehet szavazni. És láss csodát a kategóriájukban elsők.
Nem mellesleg az sem árt, ha a szavazóbázisod képes összefogni nem pedig csak fröcsögnek egymásra a hozzászólások között...
Én múlt év augusztus óta követem a Hollywood hírügynökséget és egyszerűen zseniális, amit a készítője összehozott. Összeverbuvált egy hatalmas rajongó tábort, valamint hétről hétre újabb videókkal lepi meg őket, amik minősége is kiváló. Nem sok blog dicsekedhet azzal, hogy pólókat gyártat a rajongóinak. Úgy hogy minden elismerésem Szirmai Gergőé illetve a szerkesztőség tagjaié (magyarul a nézőké).

Meg komolyan? A blogos verseny miatt ki folyamodna csalásra? :D Ugyan kérem! A Goldenblog a magyar blogok péniszösszeméregető versenye. ;)

f.i.n.g 2012.08.26. 09:13:24

Kb. egy éve találtam az első linket egy fórumon a hírügynökségtől, valaki belinkelte, én meg kattintottam, attól a pillanattól kezdve egy ültő helyemben megnéztem Gergő összes videóját, van amelyiket többször és visítva röhögtem.
Másnap a kollégáknak is felhívtam rá a figyelmet a cégnél és okostelefonjaik felett vinnyogtak ők is a röhögéstől az irodáikban.
Látogatom a hogyvolt blogot is, de a szórakoztató faktora töredéke számomra mint a hírügynökségé.
Gergő nagyon jól meglovagolta a média adta lehetőségeket, osztja, tolja az anyagot facebookon, youtubeon, twitteren, könnyen alakult ki ekkora rajongó tábora.
Az élet valóban lassúnak látszik itt a blogon, de Gergő is tudja, ha csak erre a blogra alapozna, akkor nem érné el a fiatalokat, akik inkább használják pl.a facebookot.
Szóval azért csalást kiáltani, mert a hírügynökség, - megjegyzem jogosan- az első helyen trónol, több mint infantilizmus, inkább utána kellene nézni mi lehet az oka a rajongásnak és tanulni tőle.

Líder Máximo 2012.08.26. 12:49:52

@Komraak: @f.i.n.g: Ti írjátok, rakjátok már össze:

"Az élet valóban lassúnak látszik itt a blogon"

vs.

"A Goldenblog a magyar blogok péniszösszeméregető versenye. ;)"

Alapvetően inkorrektnek (de nem szabálytalannak) tartok egy olyan fedőblogot elindítani, amely lehetséges - egyébként lehet népszerű és humoros, stb. - projekt része, de konkrétan döglött. Ráadásul, kamu Facebook regekkel ezt agyonszavaztatni.

Az meg csak téged minősít, hogy a hogyvoltblogon megjelenő humorfaktort töredékének érzékeled ezzel az általános iskolások szintjén poénkodó ripacs pólóárus szar fostalicska szövegeihez képest.

kz86 2012.08.26. 14:24:41

@Líder Máximo: Szánalmas, hogy "általános iskolások szintjén poénkodó ripacs pólóárus szar fostalicskának" nevezel egy olyan embert akit nem is ismersz, sőt megkockáztatom, hogy egyetlen videót nem néztél meg, vagy ha igen azt is habzó szájjal előítéletekkel tele tetted. És mindezt azért, mert egy szaros internetes versenyen megelőzte az általad kedvelt blogot. Ettől már tényleg nincs lejjebb. Inkább menj ki a szabadba, igyál meg egy sört, nyugodj le, stb...

A hogyvoltról meg annyit, hogy a munkahelyemen van egy magának való kocka srác. Ő szokta olvasni és röhög is rajta, mint az állat. Ezen felbuzdulva én is elolvastam pár bejegyzést, de semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem. Fapofával olvastam végig az egészet. Az ismerőseim közül a kocka gyerek kivételével senki nem olvassa azt a fost, Gergő videóira meg rákattant mindenki akinek megmutattam. Erről ennyit.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.08.26. 16:15:18

Kinek a pap, kinek a paplan:) Szerintem azért nem érdemes egymásnak ugrani, hogy mi a kedvenc oldalatok.
A hogyvoltot és a HH-t pedig képtelenség összehasonlítani. Mindegyiknek megvan a saját rajongóbázisa, mind a kettőt más miatt kedvelik és mindkét blog szerzői órákat töltenek azzal, hogy kitegyenek valamit.

A Goldenblog ezen része nyílván arról szól, hogy kinek van több olvasója, rajongója. Ha a HH-nak több van, akkor nyer, ha a hogyvoltnak, akkor ők nyernek. Egy biztos, az eredmény láttán mindenki ugyanúgy blogol tovább:)

James86 2012.08.27. 09:16:09

@Líder Máximo: Azzal, hogy itt fröcsögsz magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Gyerünk, ha szerinted ez szar, fostalicska, iskolás szintű, akkor posztolj egy filmkritikát az arcoddal, neveddel, saját véleményeddel, mutasd meg nekünk, ostobáknak, hogy hogyan is kell ilyet csinálni.
Ha pedig egy szájkaratés majom vagy, húzz vissza a hogyvoltra, ne itt picsogjál.
Papírkutya.

scrittore 2012.08.27. 13:13:10

Elérkezett az idő, hogy regisztráljak az Indapass-re. Ritka eset egyike, hogy én bárhova is regeljek csupán egyetlen komment érdekében, de szakítok elveimmel. Körülbelül fél évvel ezelőtt egy barátom küldött egy videót Gergőtől. Ennyi. Ennyi elég is volt, hogy megszállottjává váljak a kritikáinak. Nem, mert tökéletes, hanem mert olyan, mint a grana sajt. Első kóstoláskor furcsán néztem, érdekes volt, majd egyre jobban magával rántott a stílus, és azon kaptam magam, hogy kurvára ízlik.
Kevés blogot olvasok, sosem szenteltem ekkora hepajt oldalak miatt, én azt is leszarom, ha a Hogyvolt nyer - azt se tudom, mivel isszák, de nem is érdekel. Ami engem érdekel, hogy Gergő továbbra is folytassa azt, amihez nagyon is ért. Egyáltalán nem találom se furcsának, se csalásnak, hogy ekkora rajongótáborra tett szert. Megérdemli. Nem istenítem, de az ő videói többek, mint kritikák, és ez teszi különlegessé.. a humor csak hab a tortán. Jómagam írok, videókat szerkesztek és elmondhatom, hogy egy ilyen művet hetente összedobni nem kis dolog.
És figyelmeztetlek, 'Hogyvolt': a sereg egyre nagyobb. Közeleg a vég! muhahahahaaa

LietKynes 2012.08.27. 14:18:07

Látom, hogy nagyon beindult a trollkodás, mi lenne ha inkább nem reagálnánk le a sületlenségeit az itt fröcsögőknek? Sokkal egyszerűbb tudomást sem venni róla. Halkan tenném hozzá, hogy baromira nem érdekel kinek tetszik ez a blog és kinek nem, az egyetlen lényeges dolog, hogy nekem igen. Ezen túl már csak abban reménykedem, hogy az itt alkotó fiatalember, ugyan olyan hideg fejjel olvassa, vagy talán még jobb ha inkább nem is olvassa, ezeket a hozzászólásokat, mint jómagam.

Hajrá, csináld úgy ahogy neked tetszik, ne foglalkozz azokkal akik visszahúznának.

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2012.08.27. 15:51:09

@LietKynes: Nem hiszem hogy olvassa. Nem járt erre egy ideje... :)

Logicka 2012.08.27. 16:05:16

@Firpo hadnagy: @LietKynes: Természetesen olvasom a kommentárokat. Ha lezajlik a verseny, lesz is reflektálás a helyzetre. :)

f.i.n.g 2012.08.27. 19:00:31

@Líder Máximo:
A válaszod inkább téged minősít és igazán remélem ,hogy nem a hozzászólásod alapján ítélik meg a hogyvolt-ot, mert el tudom képzelni, hogy más helyen is ilyen szép kulturáltan agitálsz a blog mellett.

James86 2012.08.28. 09:12:03

@Logicka: Látod, első kommentben pont erről a jelenségről írtam =)

Makszi 2012.08.28. 14:11:57

Most komolyan muszáj pattogni?
Tényleg nem azért mondom, de a Hogyvoltnak van durván 6.150 lájkja facebookon, a HH-nak pedig 10.434. Ez nem elég nagy különbség? Azt hiszem el van döntve.
Másrészt pedig scrittore, igazad van, ezeket a videókat megcsinálni nem gyenge.
süti beállítások módosítása