HTML

Hollywood Hírügynökség


Egy hétrekész (mainstream) filmkritikai platform, ami messze nem olyan komoly, mint a mondat első fele. További információért olvasd el az Ars Poetica-t.



Mr Popper démoni pingvinjei, avagy Ace Ventura várva várt vissza nem térése

2011.06.25.

Rettenetes élmény volt megpróbálni elmagyarázni a rendkívül csinos jegyeladó csajnak, hogy miért megyek be egyedül egy gyerekfilmre este tízkor, de valahogy kimagyaráztam. Miközben jól hangzó és a pedofília hangulatát messze elkerülő érveket kerestem, jött a felismerés: Ez a film lehetne egy emlékállító alkotás az ace ventura filmeknek. Lehetne keverni benne a családi nyálat az őrült állati kalandokkal, lehetne szórakoztató a gyerekeknek IS és a felnőtteknek (vagy éppen, egyedülálló huszonéveseknek) IS. Hogy mi lett végül? Fent meghallgathatjátok.

Rövid híreink sem gyengék e héten, egy új amerika kapitány trailert kaptunk, mely könnyen megdobogtathatja a férfi szíveket nemzeti hovatartozásra és katonai rangra tekintet nélkül. Kerül egy másik film is a mozikba, de a cím miatt inkább hiheti a nép pornónak, mint hangulatos Finn akciófilmnek. Végül pedig úgy tűnik, a sorsolás lezárult. Tarantino kiválasztotta új filmjének főszereplőjét. Hogy kit? Klikk és kopp!

Címkék: quentin tarantino hanna amerika kapitány

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr923013721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.06.25. 18:37:47

Háhá, a laptopot (Asus-reklám befigyel? Product placement rulez!) már nem vágod el úgy a fenébe, ahogy a papírfecniket tetted az elején. :-D

Sejthető volt, hogy ez a pingvines történet nem szakít nagyot. A gagyi CGI-figurák már a trailerről lemásztak, olyan műanyagok voltak.

Kár, hogy ilyen rövid ez a video-blog, mert a Hannah-ról és az Amerika kapitányról még szólhattál volna.

hirnalon 2011.06.26. 13:15:35

Minden tiszteletem a Tiéd, hogy még ilyen filmekre is van erőd beülni :) Én valószínűleg majd itthon tekintem meg, mert hát Jim Carrey nem csak a Te gyerekkori kedvenced.

Amúgy kíváncsian várom, hogy milyen változásokat eszközölsz a blogban, csak így tovább! Az előttem szólóhoz csatlakozva, én se bánnám, ha hosszabb lenne, más filmekről is részletesebben értekeznél vagy több hírrel jelentkeznél, de gondolom ez is nagy meló, úgyhogy nem szóltam :)

taatyo 2011.06.27. 10:39:42

Üdv, nagyon jók a videók és a kritikák.Hasonlóan látjuk a világot és ez tetszik..:)
Gondolom van bőven alapanyagod de emailt nem találtam szóval gondoltam ide linkelek:
www.sg.hu/cikkek/82956/12_oras_filmeposz_alexandria_szegenyeirol
Hátha elmondanád a véleményed erről is rövidhírként...
Csak így tovább!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.27. 12:22:09

az kiderült, hogy nem sokat voltál még gyerekek közelében...

szepi79 2011.06.27. 21:57:10

legtöbbször érthetően beszélsz gyorsan, de van pár alkalom, mikor nagyon hadarsz, ezen kéne még dolgozni, egyébként nagyon fasza.

Kőbárány · http://kobarany.blogspot.com 2011.06.28. 16:15:27

Nekem is tetszik taatyo ötlete. Amikor szívesen dolgoznál egy új poszton, de éppen nincs elég anyag egy videóhoz mentőöv lehet egy régi film felidézése. Kultfilmekről beszélni például, vagy olyanokról amik eredetileg csak DVD-re jöttek ki és csak később lettek híresek, de sokan nem tudnak róla.

KeatsNobu 2011.11.29. 19:56:44

Az valóban jó lenne, ha olyan filmek is terítékre kerülnének, amiket a hazai mozikban nem mutattak be, régebbi kult filmek, vagy nem amcsi filmek (angol,francia...)
A Mr. Popper pingvinjei pontosan az a kategória, ahol már a cím és a trailer is arról árulkodik, hogy ne nézd meg, főleg, ha valaha is kedvelted Jim Carrey korábbi filmjeit.

DarkWeasel333 (törölt) 2012.07.11. 18:10:38

Valaki tudja mi a zene címe a főcím alatt az elején?
süti beállítások módosítása